fbpx
FRI FRAGT VED KØB OVER 5 STK.

T-shirt med tryk og hurtig levering

Er du på udkig efter en personlig og unik måde at vise din stil, dit brand eller din forening frem? Så er en t-shirt med almindelig tryk hos foreningstøj.dk  lige noget for dig. Med en t-shirt med tryk kan vi nemlig din egen t-shirt med det motiv, tekst eller logo, du ønsker. Det er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed, profilere sig eller bare have det sjovt med – og så har vi hurtig levering – helt ned til 2 hverdages leveringstid på udvalgte produkter.

Læs mere om det her

Hvor kan jeg få tryk på mit tøj?

Der er mange steder, hvor du kan få tryk på dit tøj, men ikke alle tilbyder den samme kvalitet, service og pris. Derfor er det vigtigt at vælge en leverandør, der har erfaring, ekspertise og gode anmeldelser. Det har vi hos foreningstøj.dk, som har specialiseret sig i at levere tøj med tryk til klubber, foreninger og erhverv.

Vi har også et team af grafikere, der kan hjælpe dig med at optimere dit design, hvis du har brug for det.

Foreningstøj.dk har mange års erfaring med at levere tøj med tryk, og vi har mange tilfredse kunder, der roser for vores kvalitet, service og hurtige levering

Hvad koster en T-shirt med eget tryk?

Som udgangspunkt er prisen 200kr+ moms pr. T-shirt med 1 tryk uanset størrelse og antal farver på trykket Dog giver vi mængderabat ved køb af mindst 5 T-shirt. Kontakt os for at høre mere.

Skriv et svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurven.

Continue Shopping