fbpx
FRI FRAGT VED KØB OVER 5 STK.

Denne hjemmeside drives af Content and Merch (CVR: 41146206). Gennem hele hjemmesiden henviser betegnelserne “vi,” “os,” og “vores” til Foreningstøj.dk. Foreningstøj.dk tilbyder denne hjemmeside, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester til rådighed fra denne hjemmeside til dig som bruger, under forudsætning af din accept af alle de vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge vores hjemmeside og/eller købe noget fra os deltager du i vores “Service” og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser (“Servicevilkår”, “Vilkår”), herunder de yderligere vilkår og betingelser og politikker, der henvises til heri og/eller er tilgængelige via hyperlink. Disse Servicevilkår gælder for alle brugere af hjemmesiden, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, handlende og/eller bidragydere af indhold.

Læs venligst disse Servicevilkår omhyggeligt, før du tilgår eller bruger vores hjemmeside. Ved at tilgå eller bruge en hvilken som helst del af hjemmesiden accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, må du ikke tilgå hjemmesiden eller bruge nogen tjenester. Hvis disse Servicevilkår anses for et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse Servicevilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes den nuværende butik, skal også være underlagt Servicevilkårene. Du kan gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på ethvert tidspunkt på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte en hvilken som helst del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at kontrollere denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.

Vores butik hostes af Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

SEKTION 1 – VILKÅR FOR ONLINE BUTIK Ved at acceptere disse Servicevilkår bekræfter du, at du er mindst myndig i din stat eller provins bopæl, eller at du er myndig i din stat eller provins bopæl og har givet os dit samtykke til at lade dine mindreårige afhængige bruge denne hjemmeside.

Du må ikke bruge vores produkter til nogen ulovlige eller uautoriserede formål, og du må ikke overtræde nogen love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til ophavsretlige love).

Du må ikke transmittere nogen former for orme eller vira eller nogen form for skadelig kode.

En overtrædelse eller overtrædelse af nogen af betingelserne vil resultere i en øjeblikkelig ophør af dine tjenester.

SEKTION 2 – GENERELLE BETINGELSER Vi forbeholder os retten til at nægte service til enhver, uanset årsag og til enhver tid.

Du forstår, at dit indhold (undtagen kreditkortoplysninger) kan blive overført ukrypteret og kan omfatte (a) transmissioner over forskellige netværk og (b) ændringer for at tilpasse og tilpasse sig tekniske krav til tilslutningsnetværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel over netværk.

Du accepterer at ikke reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brug af tjenesten eller adgang til tjenesten eller kontakt på hjemmesiden gennem hvilken tjenesten leveres uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.

De overskrifter, der bruges i denne aftale, er inkluderet for bekvemmelighedens skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse Vilkår.

SEKTION 3 – PRÆCISION, FULDSTÆNDIGHED OG AKTUALITET AF OPLYSNINGER Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der er tilgængelige på denne hjemmeside, ikke er præcise, fuldstændige eller aktuelle. Materiale på denne hjemmeside leveres kun til generel information og bør ikke stole på eller bruges som den eneste grundlag for at træffe beslutninger uden konsultation af primære, mere præcise, mere komplette eller mere aktuelle kilder til information. Enhver afhængelighed af materialet på denne hjemmeside sker på din egen risiko.

Denne hjemmeside kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er nødvendigvis ikke aktuelle og leveres kun til din reference. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet på denne hjemmeside til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere nogen oplysninger på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores hjemmeside.

SEKTION 4 – ÆNDRINGER AF TJENESTE OG PRISER Priser for vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os retten til at modificere eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) til enhver tid uden varsel.

Vi er ikke ansvarlige for dig eller tredjemand for eventuelle ændringer, prisændringer, suspension eller ophør af tjenesten.

SEKTION 5 – PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant) Visse produkter eller tjenester kan være eksklusive online gennem hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller byttes i henhold til vores returpolitik.

Vi har gjort alt for at vise så nøjagtigt som muligt farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærm af nogen farve vil være nøjagtig.

Vi forbeholder os retten, men er ikke forpligtet til, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret baseret på en sag-for-sag-basis. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængder af enhver produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktprejser kan ændres når som helst uden varsel efter vores skøn. Vi forbeholder os retten til at stoppe med at tilbyde en hvilken som helst produkt til enhver tid. Enhver tilbudt produkt eller tjeneste på denne hjemmeside er ugyldig, hvor det er forbudt ved lov.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af produkter, tjenester, information eller andet materiale, du har købt eller erhvervet, opfylder dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

SEKTION 6 – NØJAGTHED AF FAKTURERING OG KONTOOPLYSNINGER Vi forbeholder os retten til at nægte enhver ordre, du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere køb pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der er placeret af eller under samme kundekonto, den samme kreditkortkonto og/eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at foretage ændringer eller annullere en ordre kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte den e-mail og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev angivet ved ordren.

Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontoinformationer for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer at opdatere hurtigt din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse, kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan fuldføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For mere detaljeret information, kan du læse vores Returneringspolitik.

SEKTION 7 – VALGFRIE VÆRKTØJER Vi kan give dig adgang til tredjeparts værktøjer, som vi hverken overvåger eller har nogen kontrol eller indflydelse over.

Du erkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer “som de er” og “som de er tilgængelige” uden nogen garantier, erklæringer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi har intet ansvar over for eller forpligtelse for nogen brug af eller tredjeparts værktøjer.

Enhver brug af dine valgfrie værktøjer, der tilbydes gennem hjemmesiden, sker på din egen risiko og skøn. Du bør sikre dig, at du er bekendt med og godkender de vilkår, hvorunder disse værktøjer leveres af de relevante tredjeparter.

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner gennem hjemmesiden (herunder udgivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester skal også være underlagt disse

Sektion 8 – Leveringstider

Vi tilbyder levering med Postnord-Pakkeshop. Leveringstiden vil variere alt efter produktet, og kan ligge i spændet 2 dage og op til 5 uger. Når din ordre er klar til afhentning modtager du en e-mail direkte fra Postnord – samt en SMS såfremt du har indtastet dit mobilnummer ved bestillingen. Din ordre bliver sendt til din nærmeste Postnord-pakkeshop. Din ordre bliver pakket forsvarligt ind, således at risikoen for skader minimeres. Alle vores forsendelser kan spores via track and trace.

Da vi opkræver betaling inden produktionen af specialproducerede varer, er leveringstiden som udgangspunkt beregnet ud fra tidspunktet hvor betalingen falder på kontoen.

Sektion 9 – Refund policy

Reklamationsforhold:

Inden for den danske købelov har du to års reklamationsret på produkter. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materialer og produktion.

Hvis du opdager en fejl eller mangel ved produktet, bedes du informere foreningstoj.dk inden for en rimelig tidsramme efter modtagelsen af produktet. Vi anser normalt 30 dage fra modtagelsen som en rimelig tidsramme, medmindre der er indgået andre aftaler.

Reklamationsretten bortfalder, hvis produktet anvendes forkert eller på en usædvanlig måde.

Når du ønsker at returnere produktet, bedes du kontakte virksomheden:

Foreningstoj.dk,
Apollovej 8,
8700 Horsens,
telefon: 31311927
Mail: kontakt@foreningstoj.dk

Vi modtager ikke reklamationer sendt som efterkrav, kontakt os i stedet for at finde en fælles løsning 🙂

Design af logo:

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på logoer i forhold til vores konkurrenter og har derfor implementeret en effektiv proces hos foreningstoj.dk.

Dette indebærer, at ved køb af et logodesign vil vi først definere, hvad logoet skal indeholde, baseret på dine præferencer. Dette kan være tekst, et symbol, en genstand, en figur eller lignende. Vi anbefaler, at essensen af logoet består af højst tre elementer (mascot, tekst og et tredje element).

Derefter skaber vi et logo, som du har mulighed for at foretage mindre ændringer to gange. Yderligere ændringer ud over dette eller ændringer i essensen af logoet kan medføre ekstra omkostninger.

Små ændringer inkluderer:

– Skift af farve
– Justering af størrelse eller proportioner
– Flytning af hele eller dele af logoet

Store ændringer inkluderer:

– Ændring af essensen af logoet
– Ændring af selve ideen bag logoet
– Skabelse af et helt nyt logo

Design af trøjer:

Vi tilbyder også meget konkurrencedygtige priser på design af trøjer og har implementeret en effektiv proces hos foreningstoj.dk.

Ved køb af et trøjedesign ønsker vi grundlæggende et billede af, hvordan designet skal se ud, inklusive et logo i vectorfilformat – ofte AI, PDF eller ligende. Men spørg hvis du er i tvivl. Derudover anbefaler vi billeder af to trøjer, der viser den ønskede stil.

Vores designer kombinerer derefter logoet med de to sendte trøjer og tilpasser farverne for at skabe det første udkast til jerseydesignet. Dette design kan justeres to gange med mindre ændringer. Yderligere ændringer eller ændringer i essensen af designet kan medføre ekstra omkostninger.

Små ændringer inkluderer:

– Skift af farve
– Justering af størrelse eller proportioner
– Flytning af hele eller dele af logoet

Store ændringer inkluderer:

– Ændring af essensen af designet
– Ændring af ideen eller grundlaget for designet
– Skabelse af et helt nyt design

Rettigheder:

Når du køber et trøjedesign, opnår du rettigheder til at bestemme, hvem der kan købe trøjer med designet. Dog forbliver de kommercielle rettigheder hos foreningstoj.dk, CVR: 41146206. Dette betyder, at designs skabt af foreningstoj.dk kun kan anvendes ved køb fra foreningstoj.dk, medmindre der indgås en individuel aftale.

Returnering

Da vare produceret hos foreningstoj.dk som udgangspunkt er specialproduceret, er returneringsretten ikke gældende. Dog modtager vi naturligvis reklamation ved fejl i produktion. Ved reklamation, skal varen som udgangspunkt sendes returneres, medmindre andet aftales.

Sektion 10 – Betalingsmidler

Der kan betales med Visacard, mastercard, Apple Pay, Google Pay, Vipps, Swish og almindelig bankoverførsel (Bankoverførsel er dog ikke muligt ved direkte køb gennem sælger, og ikke via online shoppen)

Shopping cart

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurven.

Continue Shopping